نمایندگی تعمیر گوشی آیفون

نشانی: خ آزادی، خ بهبودی، نرسیده به نصرت، ساختمان بنیامین، پلاک 145، طبقه 5، واحد 18، مجهز به (2) آسانسور و پارکینگ

دفتر مرکزی: 66097851     مرکز تعمیرات: 66097859      شعبه شرق :77978135   شعبه هفت تیر: 88836102   شعبه جنوب: 55300568     شعبه غرب 44153186     شعبه شمال 26721443

آموزش غیر فعال کردن نمایش اعلان آپدیت سیستم عامل آیفون و آیپد

همانطور که پیش از این هم اشاره داشتیم، غیر فعال کردن نمایش اعلان آپدیت سیستم عامل در آیفون و آیپد پروسه چندان پیچیده‌ای را به همراه ندارد اما در هر صورت آشنا بودن با کامپیوتر و تنظیمات گوشی می‌تواند کمک به سزایی به کاربر کند. به منظور غیر فعال کردن نمایش اعلان آپدیت سیستم عامل در آیفون مراحل زیر را طی کنید:

مراحل غیر فعال کردن نمایش اعلان آپدیت سیستم عامل آیفون

در قدم اول باید قابلیت Find My iPhone دستگاه آی او اسی خود را غیر فعال کنید. بدین منظور وارد بخش تنظیمات یا همان Settings آیفون شوید. گزینه iCloud را لمس کنید و سپس گزینه Find My iPhone را انتخاب کنید و این قابلیت را غیر فعال نمایید.

حال باید فالی‌های دانلود شده آپدیت OTA را در صورت وجود حذف کنید. برای انجام این امر به بخش Settings آیفون خود مراجعه کنید. گزینه General و سپس Storage & iCloud Usage را انتخاب کنید. حال گزینه Manage Storage را لمس کنید. در لیست ارائه شده باید به دنبال گزینه‌ای باشید که مربوط به آپدیت OTA دانلود شده می‌شود. به عنوان مثال ممکن است در این لیست گزینه‌ای با نام iOS 10 وجود داشته باشد. در این شرایط اگر آی او اس 9 در دستگاهتان نصب باشد، این بخش مربوط به فایل‌های آپدیت OTA آی او اس 10 می‌شوند و باید نسبت به حذف آن‌ها اقدام کنید. بدین منظور این آیکون را لمس کنید و سپس گزینه Delete Update را انتخاب نمایید. بار دیگر گزینه Delete Update را لمس کنید تا فایل‌های آپدیت OTA دانلود شده حذف شوند.

این مطلب را از دست ندهید   دانلود ویدئو و عکس از اینستاگرام

در قدم سوم از طریق آیفون یا آیپدتان و با لمس این قسمت نسبت به دانلود فایل ضمیمه شده اقدام کنید. به محض دانلود این فایل یک پنجره پاپ آپ مشابه با عکس زیر نمایان می‌شود. در این پنجره گزینه Install را لمس کنید.

اگر با پنجره درخواست رمز عبور مواجه شدید باید رمز عبور آیفون یا آیپد خود را وارد نمایید.

در مرحله بعدی گزینه Install را لمس کنید و بار دیگر در پنجره پاپ آپ نمایش داده شده هم گزینه Install را لمس نمایید.

بعد از اتمام فرآیند نصب فایل مورد نظر، یک پنجره پاپ‌آپ نمایان می‌شود و درخواست ریستارت کردن دستگاه ارائه خواهد شد. گزینه Restart را لمس کنید تا آیفون یا آیپدتان ریستارت شود.

پس از ریستارت شدن دستگاه یا راه‌اندازی مجدد آن وارد بخش تنظیمات (Settings) شوید. گزینه General و سپس Profile را لمس کنید. در این بخش باید یک فایل به شکل زیر نصب شده و موجود باشد.

حال باید آیفون خود را با استفاده از کابل رابط مناسب به کامپیوتر ویندوزی یا مک بوک خود متصل کنید. برنامه آیتیونز (iTunes) را اجرا کنید با انتخاب دو گزینه نمایش داده شده در عکس زیر نسبت به بک آپ گرفتن از محتوای دستگاه آی او اسی خود در حافظه کامپیوتر وارد عمل شوید.

حال با کلیک بر روی این قسمت نسبت به دانلود برنامه iBackupBot اقدام کنید. این برنامه را در کامپیوتر خود نصب کرده و مادامی که دستگاه آی او اسی شما به آن متصل است نسبت به اجرای برنامه iBackuoBot اقدام کنید. حال باید از لیست کناری برنامه به پوشه System Files و سپس Home Domain و سپس Library و نهایتا Preferences مراجعه کنید (System Files/Home Domain/Library/Preferences).

این مطلب را از دست ندهید   مزایا و معایب iOS چیست؟

حال در پوشه Preferences عبارت com.apple.Preferences.plist را جستجو کنید. با جستجوی این عبارت یک فایل پیدا می‌شود که باید آ را اجرا کنید.

پس از اجرای این فایل باید تغییرات کوچکی در آن اعمال کنید. مانند عکس زیر دستور <key>kBadgedForSoftwareUpdateKey</key> را از حالت <true/> به <false/> تغییر دهید. همچنین این عمل را برای دستور <key>kBadgedForSoftwareUpdateJumpOnceKey</key> هم اجرا کنید. عبارت‌های نهایی به صورت زیر خواهند بود:

<key>kBadgedForSoftwareUpdateKey</key>

<false/>

<key>kBadgedForSoftwareUpdateJumpOnceKey</key>

<false/>

حال تغییرات اعمالی را با کلیک بر روی آیکون نمایش داده شده در عکس زیر ذخیره نمایید و فیل مورد نظر را ببندید.

حال بر روی گزینه Restore نمایش داده شده در عکس زیر کلیک کنید.

حال باید دستگاه متصل شده به کامپیوتر خود را انتخاب کنید. دستگاه مورد نظر ما یک آیپد مینی 2 است. بنابراین آن را انتخاب می‌کنیم و بر روی گزینه OK کلیک خواهیم کرد.

در این مرحله حتما از تیک دار بودن دو گزینه نمایش داده شده در عکس زیر اطمینان حاصل کنید. سپس بر روی گزینه OK کلیک کنید.

با کلیک بر روی گزینه OK پروسه ریستور مورد نظر آغاز می‌شود. اگر در حین انجام این پروسه با اروری تحت عنوان Error 37 مواجه شدید، فراموش کرده‌اید تا پیش از انجام مراحل فوق نسبت به غیر فعال کردن قابلیت Find My iPhone اقدام کنید.

پس از اتمام پروسه مورد نظر با یک پیغام مشابه با عکس زیر مواجه می‌شود که از ریستور موفقیت‌آمیز تغییرات مد نظر خبر می‌دهد. با مشاهده این پیغام، غیر فعال کردن نمایش اعلان آپدیت سیستم عامل در آیفون یا آیپدتان هم انجام شده است.

این مطلب را از دست ندهید   کند شدن گوشی آیفون

اتصال آیفون و کامپیوتر خود را قطع کنید. به بخش تنظیمات یا همان Settings آیفون یا آیپدتان مراجعه کنید. گزینه general را لمس کنید. مشاهده خواهید کرد که هیچ آپدیت یا به روز رسانی در بخش Software Update نمایش داده نمی‌شود. بنابراین پروسه غیر فعال کردن نمایش اعلان آپدیت سیستم عامل در آیفون یا آیپد با موفقیت به پایان رسیده است.

نمایش اعلان آپدیت سیستم عامل در آیفون

خوشبختانه راه حلی وجود دارد که با استفاده از آن می‌توانید نسبت به غیر فعال کردن نمایش اعلان آپدیت سیستم عامل در آیفون اقدام کنید. به بیان دیگر با استفاده از این روش، آیفون یا آیپد شما دیگر برای وجود نسخه‌های جدید سیستم عامل آی او اس و آپدیت آن اعلان یا درخواست ارائه نمی‌کند. به عنوان مثال تصور کنید که آیفون شما از آی او اس 9.3.3 بهره می‌برد و آپدیت آی او اس 10 برای آن عرضه شده اما شما تمایلی نسبت به انجام این آپدیت ندارید. در این شرایط ارائه درخواست و اعلان از سوی دستگاه به منظور آپدیت سیستم عامل می‌تواند بسیار آزاردهنده باشد. پس در این شرایط لازم است تا نسبت به غیر فعال کردن نمایش اعلان آپدیت سیستم عامل در آیفون اقدام کنید.

0/5 (0 نقد و بررسی)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × دو =